NOVICE & NAGRADNE IGRE

Microsoft NT konferenca ponovno uspešna

Objavljeno: 25.05.2018

Največja in najuspešnejša tehnološko-poslovna konferenca v regiji, Microsoft NT konferenca, ki je med 22. in 24. majem potekala v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu, je tudi letos gostila številne domače in tuje strokovnjake s področja tehnologije in posla. Še vedno aktualna digitalna preobrazba je bila rdeča nit tridnevnega dogodka, spremljale pa so jo novosti z IT področja, informacijskih trendov in posla.

Poleg poučnih in aktualnih izobraževalnih vsebin dogodek vsakič poskrbi tudi za številne priložnosti za mreženje, sestanke, sklepanje poslov in neformalna druženja. Lani je dogodek obiskalo več kot 2.200 udeležencev in tudi letos jih nismo zabeležili nič manj.

Microsoft NT konferenca, letos že 23. po vrsti, je eden največjih projektov agencije MPG. Ko smo leta 2014 prevzeli organizacijo konference, smo zasnovali nov, prenovljen koncept dogodka, ki smo ga iz leta v leto le še dodatno nadgrajevali. Čeprav v celoti prevzamemo organizacijo dogodka, ves čas tesno sodelujemo z ekipo na strani naročnika, saj je prav kombinacija Microsoftovih strokovnjakov in našega znanja tista, zaradi česar je dogodek na koncu tako zelo poseben.

Konferenca je postala poslovna in marketinška platforma, ki jo s svojimi vsebinami prek celega leta sooblikujejo tudi partnerji. Prek tega navezujejo stike z udeleženci že pred konferenco ter tako ustvarjajo poslovne priložnosti in posledično nova partnerstva. »Takšen način sodelovanja partnerjev ustvari veliko večjo dodano vrednost, ne samo z vidika relevantnih in aktualnih vsebin, temveč tudi z vidika doživetij, ki jo jih deležni udeleženci konference na samem dogodku,« pravi direktor agencije MPG, Rok Mišvelj, ter dodaja, da je individualni pristop k vsakemu od partnerjev pri tem ključnega pomena.

Ponosni smo, da smo tudi letos ustvarjali posebna doživetja, trenutke, ki vsem nam še dolgo ostanejo v spominu.

Več o dogodku na spletnem mestu NT konference.

Quote

Več NOVIC & NAGRADNIH IGER

NOVICE & NAGRADNE IGRE
SoloQ
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Milka vas nagrajuje
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Premagaj lakoto
NOVICE & NAGRADNE IGRE
HEINEKEN NOGOMET 2018
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Wings for Life World Run
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Promocije »Zagotovljeno zadovoljstvo z zobno kremo Oral-B ali dvakratno povračilo kupnine«
NOVICE & NAGRADNE IGRE
SoloQ2020
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Knorr in Hellmann's
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Zadovoljstvo zagotovljeno ali 100 dni jamstva vračila kupnine
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Iščemo sodelavca: Predstavnik na terenu / Field Expert