NOVICE & NAGRADNE IGRE

NT Remote 2020 – hitra in uspešna transformacija dogodka

Objavljeno: 03.07.2020

Za svojega naročnika Microsoft Slovenija že 7 let organiziramo NT konferenco, največji tehnološko-poslovni dogodek v Sloveniji, ki ga vsako leto obišče več kot 2.300 udeležencev, med katerimi je poleg IT strokovnjakov, specialistov in razvijalcev tudi vse več managerjev in poslovnih odločevalcev. Konferenca gosti številne priznane predavatelje s področij tehnologije in poslovanja, z razgibanimi obkonferenčnimi dejavnostmi pa poskrbimo za mreženje in ustvarjanje novih poslovnih povezav ter za sproščeno počutje in zabavo.

Tudi letos spomladi bi se morala v Grand Hotelu Bernardin zgoditi 25. NT konferenca. Sredi marca, v zadnji fazi načrtovanja projekta, pa se je zaradi razglasitve epidemije zgodil preobrat, ki je vse skupaj obrnil na glavo. Skupaj z naročnikom smo praktično čez noč sprejeli odločitev, da NT konferenco prestavimo na jesenski termin, v maju pa izvedemo virtualni dogodek, ki bo s svojo vsebino odgovoril na aktualna vprašanja, kako se s pomočjo tehnologije prilagoditi novemu načinu življenja in poslovanja. Spremenili in dodelali smo organizacijski načrt, prilagodili in aktualizirali vsebino ter predstavili brezplačni tehnološko-poslovni dogodek NT Remote, ki je bil 20. maja. Da bi udeležencem ponudili čim več različne vsebine, smo obdržali vsebinsko kompleksnost NT konference z več vzporednimi sklopi, tik pred dogodkom pa smo se, skladno s sproščanjem ukrepov, odločili še, da nekaj predavanj izvedemo v posebej za ta namen pripravljenih studiih.

Na NT Remote je tako v 9 vzporednih Microsoft Teams Live sejah svoje znanje, izkušnje in poglede na 35 predavanjih v skupno 42 urah delilo kar 78 govorcev, katerih predavanja so še vedno na voljo za ogled prek spletne strani www.ntk.si. Za sproščen zaključek dneva smo dodali še stand-up session s Pižamo, vsak udeleženec pa je prejel tudi digitalni goodie bag z različnimi kuponi ugodnosti, s čimer smo ustvarili dodano vrednost za partnerje in sponzorje, ki so bili s finančnega vidika ključnega pomena za izvedbo dogodka. NT Remote je dosegel kar 6.643 ogledov in s tem postal največji tehnološko-poslovni dogodek v Sloveniji in širše.

Quote

Več NOVIC & NAGRADNIH IGER

NOVICE & NAGRADNE IGRE
Red Bull Red Edition
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Nagradna igra OREO
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Knorr in Hellmann's
NOVICE & NAGRADNE IGRE
SoloQ2020
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Red Bull prodajni avtomati
NOVICE & NAGRADNE IGRE
SoloQ
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Prodajni avtomati
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Red Bull Krila zabavi
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Promocije „Oral-B garancija vračila kupnine
NOVICE & NAGRADNE IGRE
Microsoft NT Conference - Best B2B Event 2018