MPG se zaveda pomena in vpliva DIGITALNIH APLIKACIJ in STORITEV v vsakdanjem življenju ljudi. Od prejemanja mobilnih SMS SPOROČIL do ohranjanja stikov s prijatelji na družbenih medijih, kot je FACEBOOK, je postalo sestavni del našega vsakdanjega življenja. Ko nekdo deli fotografijo z dogodka na INSTAGRAM-u ali objavi sporočilo na TWITTER-ju po doseženem zmagovalnem golu, tako razširi doseg svojih lastnih občutkov na tisoče ali celo na milijone ljudi.

Z obširnim znanjem in izkušnjami, pridobljenimi v zgodnjih fazah razvoja DIGITALNIH platform in DRUŽBENIH MEDIJEV, je MPG-ju uspelo ustvariti on-line in off-line rešitve, ki ustvarjajo rezultate in potrošnikom omogočajo več kot kdaj koli prej. DIGITALNI svet je resnično razširil možnosti za vse promocijske in trženjske aktivnosti. Z dokazljivim strokovnim znanjem, ustvarjalnostjo in znanjem o poznavanjem najnovejše tehnologije je mogoče zagotoviti pozitivne rezultate. MPG deli trenutke z vami & za vas, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo za vaše trenutne in prihodnje stranke.

OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Ustvarjanje idealne SPLETNE STRANI je postal zelo pomemben element pri izgradnji jasne in dobre slike ter povezave z obstoječimi in prihodnjimi kupci. OBLIKOVANJE SPLETNE STRANI in SPLETNA STRATEGIJA sta ključna elementa katere koli DIGITALNE marketinške platforme in ju je treba razviti z preizkušenim strokovnim znanjem ter z uporabo najnovejših orodij in tehnik. Digitalna podoba mora biti zanimiva in stimulativna za interakcijo, da bi lahko svojim strankam prenesli pravo sporočilo, hkrati pa jim zagotovili izjemno uporabniško izkušnjo.

  • Creative Web Design Solutions
  • Web Architecture
  • Digital Strategy Development
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Brand or Promotional Microsite Management
  • Tracking and Reporting
Quote

DIGITALNO SRCE POGANJA PRIPOVEDOVANJE IN DELJENJE ZGODB, SPOZNAVANJE IN VKLJUČEVANJE LJUDI JE NEKAJ, KAR GA DELA STVARNEGA

Študije primerov - DIGITAL

Študija primera digital
Audi A4 market launch
Študija primera digital
Lone Seasons campaign for Lone Hotel
MPG LIVE - Music makes the world go round